Wat zijn de nageltrends van 2024?

Zin in om je nagels in een ander jasje te hijsen, helemaal volgens de laatste trends? Laten we eens inzoomen op belangrijke nageltrends in 2024.

Metallic Cat Eye nagels

Een van de grootste en meest hippe nageltrends van 2024, is de 3D Cat Eye look! Met speciale gellak, in combinatie met een magneet, kun je de meest unieke effecten creëren. Hoe dat werkt? Eerst wordt de eerste laag gellak aangebracht. Nadat deze is uitgehard, breng je de tweede laag aan. Nu kun je er met de magneet voor zorgen dat er unieke patronen en strepen ontstaan, waardoor iedere nagel er anders uitziet. Dit laat je vervolgens ook uitharden.

Als nageltrend in 2024 zien we Cat Eye nagellak vooral in combinatie met metallic voorkomen. Dat kan subtiel of extra opvallend, met kleuren die veel op elkaar lijken, of juist totaal knallende tegenpolen zijn. Laat je creativiteit de vrije loop, want je hoeft hiervoor niet naar een nagelstudio. Je kunt namelijk Cat Eye gellak sets voor thuis kopen.

Knallen in chrome

Waar we als nageltrend in 2024 veel metallic zien, krijgt ‘chrome’ een ereplaatsje op de lijst. Zo is er chrome poeder, wat zorgt voor een bijzondere metallic afwerking. Een beetje zoals je op dure auto’s ziet. Het glanst, tegen metallic aan, maar heeft een zachte ondertoon. Er bestaat naast chrome poeder ook nagellak met een chrome effect.

Verzorgde nude nagels

Een andere nageltrend in 2024 is nude nagellak. Dit sluit aan bij de make-up trends van 2024. Nude is het nieuwe opgemaakt! De trend is om te laten zien dat je mooi bent zonder allerlei poespas, met focus op natuurlijke afwerkingen en tinten. Maar toch verzorgd, met aandacht voor het uiterlijk.

Vegan nagellak is hip

Vegan nagellak is eigenlijk al een hele tijd een nageltrend, en steeds meer dames stappen over. Dit is dierproefvrije nagellak die ook geen dierlijke producten bevat. Tevens is het vrij van schadelijke chemicaliën en dus een gezonde en milieuvriendelijke keuze. Ook bij Moizt kiezen we voor vegan nagellak. Deze is duurzaam, blijft lang zitten en is verkrijgbaar in heel veel kleuren.

Doe wat je mooi vindt!

Vrijheid is blijheid, en hoe verder de jaartallen volgen, hoe meer we daar met zijn allen achterstaan. De nageltrend voor 2024, dat ook een nageltrend in 2025 zal zijn, en waarschijnlijk voorlopig wel zal blijven is; doe wat je mooi vindt! Er is eigenlijk niks meer dat ‘echt niet kan’. Van een combinatie met alle kleuren van de regenkleur tot effen basic, de keuze is aan jou. Snuffel eens door onze nagellak en ontdek zelf waar je op dit moment ‘zin in hebt’!

Aanbevolen nagelproducten:


Geplaatst op 19 april 2024

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van moiztcosmetics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 55 reviews.