Toont alle 5 resultaten
1944 Paris Base/Top Coat

1944 Paris Base/Top Coat

12,59 (excl. BTW)
15,23 (12,59 excl. BTW)
1944 Paris Infusion Base

1944 Paris Infusion Base

15,19 (excl. BTW)
18,38 (15,19 excl. BTW)
1944 Paris Miracle Oil

1944 Paris Miracle Oil

16,06 (excl. BTW)
19,43 (16,06 excl. BTW)
1944 Paris Miracle Oil with dropper

1944 Paris Miracle Oil with dropper

16,06 (excl. BTW)
19,43 (16,06 excl. BTW)
nail lacquer vegan

1944 Paris Nail Lacquer Vegan

12,59 (excl. BTW)
15,23 (12,59 excl. BTW)

Bekijk het hele assortiment

 • Kleur

  • Inhoud

  • Productcategorie

   Prijs

   Inhoudsgrootte

  • Nagellak bestellen?

   Prachtig verzorgde nagels maken een look en outfit helemaal af. Nagellak zorgt ervoor dat je jouw nagels de kleur en afwerking kunt geven die het best past. Bij Moizt Cosmetics kun je gemakkelijk en snel verschillende soorten make-up en nagellak bestellen. We bieden je nagellak van professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo kun je thuis ook genieten van professioneel ogende nagels. Bestel verschillende merken make-up en nagellak in jouw gewenste kleur!

   Kwalitatieve make-up en nagellak dankzij Moizt Cosmetics

   Als je nagellak wilt gebruiken die niet snel slijt en ook nog eens vegan is, kan dit lastig zijn. Bij Moizt Cosmetics bestel je nagellak van hoge kwaliteit gemakkelijk online. Bovendien ben je verzekerd van de kwaliteit. We bieden je namelijk alleen merken die van professionele kwaliteit zijn. Zo vind je bij onze make-up nagellak van het merk Paris 1944.

   Uiteraard kun je ook kiezen voor een specifieke kleur. Hier kunnen de filters van onze webshop je bij ondersteunen. We zorgen er graag voor dat je gemakkelijk en snel vindt wat je zoekt op onze website. Zo hoeft het zoeken naar betaalbare professionele make-up en nagellak niet lastig of tijdrovend te zijn.

   Welke eisen stellen we aan onze nagellak?

   Uiteraard verzekeren we je van een zekere mate van kwaliteit in onze make-up en nagellak. Daarnaast kunnen we je ook verschillende kleuropties bieden. Verder zien we graag dat de producten die we aanbieden gemakkelijk aan te brengen zijn. Bovendien zijn veel van onze producten vegan, dierproefvrij en vaak duurzaam geproduceerd.

   Nagellak aanbrengen

   De nagellak die je in onze webshop bestelt, is gemakkelijk aan te brengen. Als je voor het merk Paris 1944 kiest, profiteer je van een breder kwastje. Met dit kwastje kun je snel je gehele nagel van nagellak voorzien. Houd er bij het aanbrengen rekening mee dat je de nagelriem niet raakt voor het beste resultaat. Voor een prachtig resultaat kies je voor een kleur die past bij jou of de kleding die je naar dat feestje aan wilt.

   Geniet van een langdurig mooi resultaat

   Om lang van het resultaat van je make-up en nagellak te genieten, kun je ook een top en base coat gebruiken. Dit is een blanke nagellak die je als eerst en als laatst aanbrengt. Een base coat beschermt je eigen nagel tegen verkleuring door de gekleurde nagellak. Een topcoat is een laag blanke lak die over de gekleurde lak aangebracht wordt. Hierdoor krijg je meer glans en bescherm je de nagellak tegen zeer snelle slijtage. Bij Moizt Cosmetics kun je al deze soorten nagellak gemakkelijk bestellen.

   Selecteer een Afleverpunt

   De waardering van moiztcosmetics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 56 reviews.