Verzenden en retourneren

Op deze pagina vind je meer informatie over de verzending & retournering van jouw bestelling. Wij verzenden jouw bestellingen met de vervoerder GLS. De kosten voor verzending zijn € 4,95 en zelfs helemaal gratis als je een bestelling boven de € 15 plaatst. Wij proberen jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als standaard houden wij aan dat wanneer je een bestelling op werkdagen vóór 14.00 uur plaatst, het de volgende werkdag bij jou in huis is. Wij verzenden ook naar België voor slechts € 4,95 en ook geheel kosteloos bij bestellingen boven € 15. De levertijd is dan doorgaans 1-2 werkdagen.

Ben jij niet thuis op het tijdstip dat de bestelling wordt geleverd dan laat de koerier een bericht achter. Dit kan zijn dat het pakket bij de buren ligt of dat je de bestelling kan ophalen bij een afhaalpunt van GLS.

Heb je een verkeerde levering ontvangen?

Heb je een verkeerde levering ontvangen of zijn de producten die je hebt besteld beschadigd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit doe je door te mailen naar klantenservice@moiztcosmetics.nl of te bellen naar 033-2461024.

Wil je jouw bestelling retourneren?

Heb je een bestelling ontvangen die niet voldoet aan de verwachting? Dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren via het bijgevoegd retourformulier in de bestelling. Wegens hygiëne maatregelingen is het alleen mogelijk om producten in de originele staat en verpakking te retourneren. Gebruikte of uitgeprobeerde producten nemen wij niet terug. Ben jij het retourformulier kwijt, dan kun je deze hier downloaden.

Download retourformulier

Heb je vragen of zijn er andere onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

klantenservice@moiztcosmetics.nl
033-2461024.