De perfecte en makkelijke avond make-up look!

Make-up is een krachtige manier om ons zelfvertrouwen te versterken en onze unieke schoonheid te accentueren. Of je nu je look wilt opfrissen voor een avondje uit, of jezelf wilt verwennen voor een speciale gelegenheid, deze stap-voor-stap make-up tutorial helpt je om een prachtige avondlook te creëren.

Welke make-up heb je nodig?

Voordat we beginnen, zorg ervoor dat je de volgende producten bij de hand hebt:

Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om je de beste kwaliteit en een langdurig resultaat te bieden.

Avond make-up stap voor stap

Volg deze eenvoudige stappen om je perfecte avond make-up look te creëren:

Stap 1 Wings tekenen

Een winged eyeliner is een tijdloze klassieker die je ogen accentueert en een vleugje drama toevoegt. Start deze look door een duidelijke en precieze wing te tekenen op de buitenste hoeken van beide oogleden met de Le Crayon/Twist Up Eye Pencil. Doe dit met een vaste hand en zorg voor symmetrie. Deze specifieke eyeliner techniek staat bekend om het optisch vergroten en het benadrukken van de ogen, waardoor ze meer opvallen en sprankelen.

Stap 2 Wings vervagen

Voor een verleidelijk, smokey effect, neem je de Eyelid Blender en gebruik je deze om de scherpe lijnen van de eerder getekende wings zachtjes uit te vegen. Deze stap transformeert je eyeliner van een scherpe lijn naar een zachte, rokerige uitstraling die diepte en dimensie toevoegt aan je ogen.

Stap 3 Lipcontouren tekenen

Voordat je de kleur aanbrengt, is het essentieel om de lippen te definiëren. Met behulp van de L’Esquisse/Lip Liner Waterproof, volg je zorgvuldig de natuurlijke contouren van je lippen, waarbij je speciale aandacht besteedt aan de cupidoboog en de onderlip. Het tekenen van de contouren helpt niet alleen om de lippen te definiëren, maar zorgt er ook voor dat aangebrachte lipproducten niet uitlopen en dat de kleur langer behouden blijft.

Stap 4 Lippen inkleuren

Nu je lippen zijn gedefinieerd, is het tijd om ze in te kleuren en ze tot leven te brengen. Kies de La Laque/Matte Lip Lacquer, die bekend staat om zijn rijke pigmentatie en matte afwerking. Breng de kleur gelijkmatig aan, waarbij je zorgt voor een volledige dekking. Deze laatste stap brengt niet alleen kleur aan je lippen, maar zorgt ook voor een intense matte finish die je totale look verfraait en complementeert.

Tips voor een perfecte avond make-up look:

  1. Voorbereiding van de huid: Voordat je begint met make-up, is het belangrijk om je gezicht te reinigen en een goede moisturizer aan te brengen. Dit zorgt voor een gladde basis waarop je make-up kan aanbrengen en het helpt ook om je make-up langer te laten zitten.
  2. Primer: Overweeg om een primer te gebruiken, vooral als je een vette huid hebt of als je wilt dat je make-up de hele avond blijft zitten.
  3. Foundation en concealer: Voor een avondlook is het belangrijk om een egale teint te hebben. Gebruik een foundation die past bij je huidskleur en een concealer om donkere kringen of oneffenheden te verbergen.
  4. Blush en highlighter: Geef je wangen een gezonde gloed met wat blush en voeg wat highlighter toe op de hoge punten van je gezicht voor een extra sprankelende avondlook.
  5. Oogschaduw: Afhankelijk van je outfit en de gelegenheid, kun je kiezen voor neutrale tinten of voor iets meer dramatisch zoals goud of smokey eyes.
  6. Mascara: Vergeet niet om een paar lagen mascara aan te brengen om je ogen te laten poppen.
  7. Wenkbrauwen: Goed gedefinieerde wenkbrauwen kunnen een groot verschil maken. Gebruik een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwgel om ze in te vullen en te definiëren.
  8. Setting spray: Als je wilt dat je make-up de hele nacht blijft zitten, sluit dan af met een setting spray. Dit helpt om alles op zijn plaats te houden.
  9. Hydratatie voor de lippen: Breng voor het aanbrengen van de lipkleur een lippenbalsem aan om je lippen te hydrateren. Dit helpt ook om je lipkleur soepeler aan te brengen.

Ga zelf aan de slag!

Nu dat je deze eenvoudige, maar effectieve make-up technieken onder de knie hebt, is het jouw beurt om ze in actie te brengen! Het is tijd om je spiegel en make-up borstels te pakken, en beginnen met het transformeren van jouw look. En vergeet niet, make-up is bedoeld om te experimenteren, te ontdekken en vooral plezier te hebben. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor, en laat de wereld je prachtige nieuwe look zien!

Gebruikte avond make-up producten:


Geplaatst op 1 augustus 2023

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van moiztcosmetics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 55 reviews.