De juiste stappen voor een goede skincare routine in de ochtend

De dag goed beginnen begint met een gezonde, schone huid. Een passende skincare routine in de ochtend is fijn om je huid te verzorgen en te beschermen gedurende de dag. Deze ochtend routine kan helpen om je huid te hydrateren, revitaliseren en beschermen tegen invloeden van buitenaf. In dit artikel zullen we de juiste stappen bespreken om je skincare routine bespreken. Laten we kijken hoe je je huid gezond kunt houden voor een frisse start van de dag.

Stap 1: Gebruik een milde reiniger om vuil, olie en onzuiverheden van je huid te verwijderen.

Masseer de reiniger zachtjes in je gezicht met je vingertoppen en spoel af met lauw water. Dep je gezicht droog met een schone handdoek. Er bestaan vele reinigers, van een milk tot een balm. Kies het juiste product met de textuur die jij het fijnste vindt.

Stap 2: Breng met een wattenschijfje een toner aan om je huid te verfrissen.

Ook zal de pH-waarde, na gebruik van de reiniger, herstellen. Deze stap zorgt er ook voor dat de andere producten huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen en de laatste restjes vuil van je gezicht af zijn.

Stap 3: Gebruik een serum met actieve ingrediënten.

Masseer het serum zachtjes in je huid en laat het een paar minuten intrekken. Het beste is een serum en crème van hetzelfde merk te gebruiken in je skincare routine, zodat deze elkaar kunnen aanvullen om het resultaat te kunnen versterken.

Kies een serum dat past bij jouw huid en specifieke behoeften. Serums bevatten geconcentreerde actieve ingrediënten die diep in de huid doordringen. Toners kunnen helpen bij het aanpakken van specifieke problemen, zoals hydratatie, helderheid, fijne lijntjes of pigmentatie. Je kunt om advies vragen bij jouw schoonheidsspecialiste of parfumerie welke toner het beste bij jouw skincare routine past.

Stap 4: Breng eerst een oogcrème aan.

Een oogcrème helpt bij het verminderen van donkere kringen, wallen en fijne lijntjes. Oogcrème helpt om de tere huid rondom de ogen te hydrateren en te verzorgen. Klop de crème zachtjes in met je ringvinger, omdat dit de zwakste vinger is en de minste druk uitoefent op de gevoelige huid rond de ogen.

Stap 5: Breng nu een dagcrème aan.

Kies een dagcrème die geschikt is voor jouw huidtype. Denk ook aan de textuur, iedereen heeft een eigen voorkeur, of het nu om een dikkere crème, een gel of een vloeibare dagcrème gaat. Breng het gelijkmatig aan op je gezicht en nek en masseer het zachtjes in met opwaartse bewegingen.

Stap 6: Overdag kun je de huid nog eens extra hydrateren met een mist.

De Beauty Shield van 1944 Paris is een multifunctionele en niet-plakkerige mist die intens hydrateert. Je kunt deze mist gebruiken als primer vóór het aanbrengen van make-up, om make-up te fixeren of als aanvullende hydratatie op je skincare routine. Bovendien heeft het krachtige ontgiftende en antioxidante eigenschappen.

Stap 7: SPF aanbrengen

Het is heel belangrijk om heel het jaar door je huid te beschermen tegen schadelijke Uv-stralen. Niet alleen in de zomer, maar ook in de wintermaanden is het belangrijk. Zo houd je je huid het langste jong. Probeer eens de 1944 Paris BB crème tijdens je skincare routine. Deze heerlijke getinte dagcrème heeft een SPF50-beschermingsfactor. Hiermee voed en bescherm je je huid tegelijkertijd met de crème.

Blijf consequent en geniet van een gezonde huid

Door ’s ochtends de juiste stappen te nemen voor je skincare routine, geef je jezelf een goede start van de dag. Het verzorgen en beschermen van je huid in de ochtend is belangrijk voor een gezonde uitstraling. Blijf consequent en geniet van een gezonde, stralende huid elke dag. Wil je ook je avond skincare routine optimaliseren? Deze blog over de juiste stappen voor een goede skincare routine in de avond helpt je verder!

Aanbevolen skincare producten


Geplaatst op 17 november 2023

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van moiztcosmetics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 55 reviews.