De voordelen van scrubben

Het is eindelijk lente en dat betekent dat blote benen weer tevoorschijn gaan komen. Die leuke rokjes en jurkjes komen binnenkort uit de kast en daar horen natuurlijk stralende summer-proof benen bij. Daarbij is het gewoon ook heerlijk om jezelf zo af en toe eens even te verwennen, een me-time momentje doet wonderen, voor je lichaam en geest. Een ontspanning voor je lichaam en het genot van alle zintuigen zijn verzekerd. Letterlijk betekent scrubben “afschrobben”, maar tja, laten we eerlijk zijn, dit is niet echt een aantrekkelijk benaming. Ik scrub, jij scrubt en wij scrubben. Maar waarom eigenlijk? Je huid is zich constant aan het vernieuwen. De dode huidcellen verlies je, maar er blijft er ook een flinke hoeveelheid achter op je huid. Je kent ze wel, die lelijke schilfertjes.

scrubben moizt

Wat zijn de voordelen van regelmatig scrubben?

Om je huid heerlijk zacht aan te laten voelen en te laten stralen is scrubben van je lichaam echt een must. Het is een belangrijke stap in de huidverzorgingsroutine om de dode huidcellen die je huid een grauwe look geven te verwijderen en cel vernieuwing te stimuleren. Door regelmatig te scrubben kun je ook onzuiverheden vermijden en het helpt om de bloedcirculatie te stimuleren. Alleen maar voordelen dus!

Waarom Scrub & Rub?

Niet alle scrubs zijn hetzelfde. De scrubs van Scrub & Rub bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Dode Zeezout dat zeer rijk is aan mineralen, die zachtjes de dode huidcellen verwijderen en de huid gladder en zachter te maken. De pure oliën in de scrubs, zoals Monoi olie, Prickly Pear olie, Marula olie en Neroli olie hydrateren en voeden de huid tegelijkertijd.

Perfect scrubben van je lichaam op een rijtje

  1. Scrub altijd op een vochtige huid, 1 à 2 keer per week
  2. Scrub zachtjes in cirkelvormige bewegingen
  3. Je kunt extra druk uitoefenen op bijvoorbeeld de ellebogen, knieën en de voetzolen
  4. Spoel je lichaam goed af met (lauw) warm water

Nog steeds niet overtuigd?

Er zijn buiten een stralende en zachte huid na een lichaamsscrub nog meer voordelen.

  1. De bodylotion of bodybutter wordt beter opgenomen door de huid
  2. Je wordt egaler en sneller bruin
  3. Scrub voordat je een zelfbruiner gebruikt, je zult zien dat het resultaat prachtig is
  4. Verwen je huid achteraf met een vocht inbrengende lotion of butter

Wel is het af te raden je lichaam te scrubben als je huid geïrriteerd is, door de zon verbrand is of als je bijvoorbeeld last van eczeem hebt. Wacht dan tot de huid “rustiger” is.

Scrub & Rub is een merk dat bekend staat om de natuurlijke en luxe producten die speciaal zijn ontwikkeld om de huid van het lichaam te voeden en te verzorgen. Al onze producten zijn verkrijgbaar in 4 heerlijke geuren,

  • Secret, met monoi olie
  • Magical, met prickly pear olie
  • Mystery, met marula olie
  • Bliss, met neroli olie

Probeer het zelf en ontdek de voordelen van het scrubben met de Scrub & Rub-producten in deze 4 heerlijke geuren.  Misschien vind je het fijn na het scrubben je lichaam met een bijpassende body butter of body lotion in te smeren?  Bekijk alle body butters en body lotions

Have a Magical day, filled with Bliss, many Mysteries and little Secrets!

Aanbevolen producten


Geplaatst op 11 april 2023

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van moiztcosmetics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 55 reviews.