Over ons

We kunnen je niet jonger maken dan je bent, maar wel mooi ouder laten worden. Bij Moizt voel jij je op je mooist.

Hoe doen wij dat?
Dit doen wij door
– Persoonlijk advies door onze professionals. Met onze kennis over de producten kunnen we je persoonlijk advies geven.
– Producten gebruikt door professionals beschikbaar te maken voor thuis. We brengen je dichter bij de bron.
– Een breed assortiment aan merken en producten in verschillende prijsklassen samen te stellen.

Wat doen wij?
Moizt is importeur en producent van hoogwaardige huid-, haar- en gezichtscosmeticaproducten. Wij leveren cosmetica- en haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit bij jou thuis. Met onze webshop maken wij deze producten direct beschikbaar aan jou als consument.

 

Onze merken

Onze merken bestaan uit natuurlijke producten en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wij verkopen op dit moment vier merken op onze webshop. De merken die wij hieronder verder uitlichten zijn Scrub & Rub, 1944 Paris, Doop en Aloxxi.

Scrub & rub

Scrub & Rub gelooft in al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub vrij van parabenen, silconen, sulfaten en kleurstoffen. Alleen de meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt bij Scrub & Rub. Bij Scrub & Rub hebben we vier verschillende lijnen, ieder met een eigen unieke ervaring, speciaal voor jou ontwikkeld om de spa beleving in huis te halen! De productlijnen zijn de Secret, de Bliss, de Mystery en de Magical.

Bekijk hier alle producten van Scrub & Rub

1944 Paris

1944 Paris is een cosmetica merk uit Frankrijk. Met een duidelijk statement, Beauty is a right, willen ze aangeven dat we schoonheid moeten versterken in plaats van verdoezelen. De producten zijn premium, professioneel en ecologisch verantwoord. Het uitgebreide merk heeft een compacte make-up- en verzorgingslijn die makkelijk en snel is in gebruik, zowel voor de professional als voor de consument die het thuis wil gebruiken.

Bekijk hier alle producten van 1944 Paris.

Doop

Doop het merk is geïnspireerd door de creatieve jeugd van urban hotspots als Amsterdam, Tokio, Londen, New York en Los Angeles. De producten maken het mogelijk om elke haarstijl te creëren, zonder het ooit vettig te maken en het beste van alles: de producten. Het assortiment van Doop is zeer actueel en hedendaags en volgens de laatste trends.

Bekijk hier alle producten van Doop.

Aloxxi

Het merk Aloxxi bestaat uit hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten en staat bekend om de professionele kleuringen en verzorgingsproducten zonder sulfaten, parabenen en natriumchloride. Het assortiment bestaat uit styling, care en kleuring producten.

Bekijk hier alle producten van Aloxxi.

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van moiztcosmetics.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 56 reviews.